Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Érintkezés nélküli kézbesítés

Kedves Vásárlóink!
 
Szeretnénk értesíteni benneteket, hogy futárcégünknél elérhető új, érintkezés nélküli kézbesítés szolgáltatása vehető igénybe (contactless delivery). Egyben szeretnénk segíteni is abban, hogy közös kommunikációval tovább növeljük vásárlóink és munkatársaink biztonságát, bizalmát.
 
Célunk, hogy minimalizáljuk a kézbesítéskor a személyes kontaktust, így amennyiben a címzett nem kívánja a futárjainknál aláírni az általuk kézbesítésre használt mobil eszközt, úgy az alábbiakban ismertetett alternatív módon is megtörténhet a küldemények átvételének igazolása:
 
1.) A címzett a kézbesítés során jelzi a futárnak, hogy az érintkezés nélküli igazolást választja.
2.) A címzett által, a korábban kapott előértesítő e-mailben található linkre kattintva, vagy az alairas.expressone.hu weboldalt közvetlenül felkeresve megjelenik egy kód megadására szolgáló ablak.
3.) A csupán pár percig élő véletlenszerűen generált kódot futárunk megadja a címzett részére.
4.) A címzett beírja a kódot, majd a jóváhagyom gombra kattint és az ezt követően megjelenő aláírás mezőben a címzett a saját mobil készülékén igazolni tudja a küldemény átvételét.
5.) Az aláírás mentése gombra kattintva az aláírás elküldésre kerül futárunk részére, aki frissítve készülékét, ellenőrzi ezt saját eszközén, majd fizikailag is átadja a küldeményt.
 
A fenti biztonságos, érintkezés nélküli kézbesítési megoldás egyetlen fontos feltétele, hogy a címzett mobilkészülékén aktív internet forgalmazás legyen elérhető.
További kockázat elkerülése miatt, célszerű az átutalás/előreutalás fizetést választani, így közvetlen készpénz mozgás is elkerülhető.
Előre is köszönjük az együttműködéseteket, kérdés esetén kérjük, keressétek kollégáinkat bizalommal megszokott elérhetőségeinken.
 
Vigyázunk, vigyázzunk egymásra.

Keresés